14 Temmuz 2015 Salı

Arda’nın Ramazan Mutfağı programında, Leblon’un sahibi ve Roka Davet’in kurucusu Arda Türkmen, yiyecek-içecek sektöründeki deneyimlerini, konuklarıyla ve izleyicilerle paylaşıyor. Türkmen, özel lezzetleri keşfettiği adresleri ve birer sanat eserine dönüştürdüğü yemekleri sunduğu programda; konuklarıyla da sohbetler gerçekleştiriyor.
Arda’nın Mutfağı bugün 13.30-14.30 saatleri arasında tv8 ekranlarında naklen yayınlanacaktır. şimdiden iyi seyirler dileriz..
Arda Türkmen, kısa sürede büyük mucizeler yaratmaya devam ediyor. En güzel tarifleri güzel sohbetleri ile sizlere sunuyor. Tatlısından tuzlusuna tüm tarifler programla beraber burada…Arda Türkmen Ramazan özel bölümlerle tüm hızıyla devam ediyor… Arda’nın Mutfağı Ramazan boyunca her güne birbirinden güzel bölümlerle karşınızda olacak… Çorbaların kaynatıldığı, yemeklerin pişirildiği, tatlıların yapıldığı Arda’nın Ramazan Mutfağı’nda; Ramazan ayı boyunca her gün Arda Türkmen’in birbirinden lezzetli yemekleri ile iftar sofraları çeşitlenecek ve sofralara lezzet katılacak. Arda Türkmen her program sonunda bir sonraki günün malzeme listesini verecek. İzleyiciler böylelikle Ramazan sofraları için hazırlıklarını da yapabilecek. Arda’nın Ramazan Mutfağı 06 Temmuz 2015 Pazartesi günü TV8 ekranlarında 16.45’te karşınızda
Arda’nın Mutfağı
Saat : 13:30 – 14:30 (60 dakika)
Tür : Yaşam & Hobi (Yemek Programı)
Arda’nın Ramazan Mutfağı 15 Temmuz 2015 bölümüyle karşınızda. Arda’nın Ramazan Mutfağı yeni bölümüyle ekranlar karşısına çıkacak. Arda’nın Ramazan Mutfağı 15.07.2015 son bölümünü sayfamızda bulabilirsiniz.
ARDA1-632x420
ARDANIN MUTFAĞINDA BUGÜN HANGİ TARİFLER VAR?
Arda’nın ramazan mutfağı mısır unu helvası tarifi
Arda’nın ramazan mutfağı kuru yemişli lokma  tarifi
Arda’nın ramazan mutfağı zeytinli dereotlu poğaça tarifi
Arda’nın Ramazan Mutfağı Mısır Unu Helvası Tarifi 15.07.2015
Arda Türkmen, Ramazan ayı boyunca her gün TV8 ekranlarında yemekler yapacak. Arda’nın Ramazan Mutfağı’nın 15.07.2015 tarihinde yapılan yemekleri yine birbirinden lezzetli oldu.

Mısır Unu Helvası Tarifi;
mısıf
Sütü kaynatın, ılıtın. Ayrı bir tencerede tereyağını eritin, mısır ununu, çam fıstığını iyice renk alıncaya kadar kavurun. Sütü ve şekeri ekleyin, kariştirin. Geniş bir kaba yayıp dinlendirin. Soğuyunca parçalar koparıp üzerine ceviz serpip servis edin.
Arda’nın Ramazan Mutfağı Kuru Yemişli Lokma Tarifi 15.07.2015

Arda Türkmen, Ramazan ayı boyunca her gün TV8 ekranlarında yemekler yapacak. Arda’nın Ramazan Mutfağı’nın 15.07.2015 tarihinde yapılan yemekleri yine birbirinden lezzetli oldu.

Kuru Yemişli Lokma Tarifi;
Hamur için un, pudra şekeri, kuru maya, yumurta, sütü karıştırın. İçine üzüm, ceviz, Antep fıstığı, limon kabuğu, tarçın, tuz ve vanilyayı ilave edip yeniden karıştırın. Hava almayacak şekilde kapatıp, 1-1,5 saat mayalandırın.
Hazırladığınız karışımdan kaşık kaşık alıp kızgın yağa atın. Kızaran lokmaları bir kevgir yardımıyla havlu kağıt üzerine alın ve servis tabağına alıp pudra şekeri serperek servis edin.
 Arda’nın ramazan mutfağı 15 temmuz 2015 1.Kısım

0 yorum:

Yorum Gönder