14 Temmuz 2015 Salı

egede
FOX’un yepyeni programı “Ege’de Şeflerin İftar Sofraları” Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün saat 15.15’de ekranlara gelecek. Ege’de Şeflerin İftar Sofraları, hem gezi hem yemek programı özelliği taşıyor. Her bölümde Ege’nin cennet köşelerine giderken aynı zamanda birbirinden usta şeflerin hazırlayacağı, lezzetli tarifler Ramazan boyunca FOX ekranlarında olacak.
Sunucu Funda Güray, her hafta yörenin tarihini en iyi şekilde yansıtan bir yerinde şeflerle alışverişe çıkacak. Yöresel tadların da keşfedileceği bu alışverişlerde Ferda Güray kimi zaman yöresel peynirlerin yapıldığı bir mandıraya, kimi zamansa en güzel sakızlı kurabiyelerin yapıldığı bir pastaneye gidecek. Ege insanın samimiyeti ve doğallığıyla harmanlanan bu programda iftar sofralarına birbirinden lezzetli yemekler konacak, Ramazan ayına özgü tarifler paylaşılacak.
“Ege’de Şeflerin İftar Sofraları” izleyenlerin iftar sofralarına şeflerinin profesyonelliği, doyurucu görselliği ve göz alıcı sunumuyla dikkatleri üzerine toplayacak.Ege’de şeflerin iftar sofraları 15 temmuz 2015 tafiflerini sitemizde bulabilirsiniz.ge’de şeflerin iftar sofraları 15.07.2015 tarifleri

0 yorum:

Yorum Gönder