20 Eylül 2015 Pazar

Zuhal Topal'la 21 Eylül 2015 izle Zuhal Topal'la Son Bölüm Hemen izle 21-09-2015,Zuhal Topal'la Son Bölüm internetten izle,Zuhal Topal'la Son Bölüm Hemen seyret,Zuhal Topal'la son bolum izle,Zuhal Topal'la 21 Eylül 2015 izle,Zuhal Topal'la Son Bölüm Takılmadan izle,Zuhal Topal'la Son Bölüm Takılmadan izle,Zuhal Topal'la 21 Eylül 2015  Zuhal Topal'la Son Bölüm izle 

Fox Ekranlarında büyük beğeni ile takip edilen Zuhal Topal'la bakalım Hakan ile Seba arasında son durum neleri gösterecek.

FOX ekranında gelin ve damat adaylarını buluşturarak, mutlu yuvalar kurulmasına öncülük edecek olan ünlü oyuncu Zuhal Topal, programında izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak!
ZUHAL TOPAL MUTLU YUVALAR KURMAYA PAZARTESİ’NDEN İTİBAREN DEVAM EDİYOR.


Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor… Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı...
FOX ekranında gelin ve damat adaylarını buluşturarak, mutlu yuvalar kurulmasına öncülük edecek olan ünlü oyuncu Zuhal Topal, programında izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak!
Bambaşka heyecanların ve samimi duyguların paylaşılacağı; aşkı arayan kişilerin buluşacağı programda, halkın içinden gerçek hikayeler milyonlarla buluşacak.
Hafta içi her gün 16.30’da canlı olarak yayınlanacak olan “Zuhal Topal’la” mutlu bir yuva kurmak isteyen gelin ve damat adayları ile mutluluğun kapılarını ardına kadar aralayamaya hazırlanıyor!
İleri
Bu en yazıdır.
Geri
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder